Barion Pixel
Elektronikus szerződés, amely...
... a magyar jognak megfelelő és jogilag kötelező erejű.

Adja meg e-mail címét, és küldünk egy próbaszerződést az Ön részére. Tapasztalja meg, milyen egyszerű szerződést kötni rendszerünkön keresztül!

*A próbaszerződést az egyik fiókunk API rendszerén keresztül küldjük ki, így azt is láthatja, milyen hatékonyan és sokrétűen lehet velünk automatizálni folyamatait.
Elektronikus szerződés, amely...
... a magyar jognak megfelelő és jogilag kötelező erejű.
KIPRÓBÁLOM INGYEN! 14 napig, kötelezettségek nélkül
Elektronikus szerződéskötés
Örökre megváltoztatjuk a céged szerződéskötési folyamatait!
Elektronikus szerződés, mellyel...
... fizikai jelenlét nélkül köthetsz felnőttképzési szerződéseket diákjaiddal.
Elektronikus szerződés, mellyel...
... fizikai jelenlét nélkül köthetsz munka vagy más céges szerződést, teljesítési igazolást.
Elektronikus szerződés, mellyel...
... otthonodból, papírmentesen intézheted céged szerződéskötési folyamatait, kollégáiddal közösen.

224 266 Felhasználó 655 066 Eszerződés

Digitális, egyszerű, fenntartható:

  • Ma már nemcsak a nagyok és multik kiváltsága az elektronikus szerződés
  • Elég egy tablet vagy okostelefon, bármilyen eszközön, papírmentesen működik.
  • Egy gombnyomásra megérkezik partnereidhez a szerződés vagy annak módosításai.
  • Sablonszerződéseinkből néhány pillanat alatt partnereidre szabhatsz e-szerződéseket.
  • Az API funkciók segítségével automatizálhatod a szerződések előállítását saját CMS vagy ERP rendszeredből.
  • Adj hozzá munkatársakat a fiókodhoz (Társfiókok), és határozd meg jogosultsági szintjeiket.
A jövő vállalkozásaira tervezett high-tech megoldás

Az elektronikus szerződés előnyei

A jogi folyamatok digitális transzformációjának számos előnyét élvezheti a saját céged és partnereid is. Rendszerünk a teljes folyamatot menedzseli és automatizálhatja, a szerződés papírmentes előállításától az archiválásig.

Biztonsági funkciók

Napra kész biztonsági, titkosítási és védelmi funkciók segítenek megóvni a fiókod adatait.

Sablonszerződés menedzser

A sablonszerződés készítővel komplett dokumentum generálót kap, mellyel hatékonyabban, hibamentesebben és gyorsabban létrejönnek a szerződések.

Platformfüggetlen, felhő alapú

Az Eszerződés.hu egy felhő alapú webes alkalmazás, melyhez nem szükséges külön alkalmazást telepíteni, így bárhonnan és bármilyen környezetben futtatható.

Gyors, olcsó és hatékony

Egy papír alapú szerződéshez képest töredék áron készíthetsz eleketronikus szerződéseket. Nincs nyomtatási, postázási költség, automatikus az előállítás és archiválás.
Az eSzerződés előnyei
Biztonsági megoldások és funkciószolgáltatói partnereink
zapier Sapi Hexagon SZÁMLÁZZ.HU Mc Afee Google cloud platform seeme eIDAS Hacktify


Lásd át céged szerződési folyamatait!

Valós idejű státuszfigyeléssel teljes képet kapsz a szerződéseid állapotáról.

Egyúttal mi leszünk a céged központi irattára is. Automatizált folyamataink révén könnyen kereshetően iktatjuk szerződéseket.
Adj hozzáférést munkatársaidnak is! Az egyéni jogosultsági köröknek köszönhetően Ők is képesek lesznek a részfolyamatokba belelátni és azokban részt venni biztonsági kockázatok nélkül.

Videó megtekintése

Szerződéskötés bárhol, bármikor!

Kényelmesen köthetsz szerződéseket a mobileszközökre optimalizált megoldásunkkal a tér és idő korlátai nélkül, papírmentesen.

A szerződések percek alatt kitölthetőek telefonról is, a sablonjaidból is.

A változó adatoknak köszönhetően nem kell más szövegszerkesztőt használnod és csak az adott céggel kapcsolatos információk fognak szerepelni benne.
Teszteld az Eszerződés.hu szolgáltatásait 14 napig költség és kötelezettségek nélkül!

Kipróbálom

Tudjuk, hogy szerződő partnereid a legfontosabbak számodra!

Ezért úgy terveztük folyamatainkat, hogy az ügyfeleid a lehető legkönnyebben tudjanak cégeddel szerződni.

Partnereidnek a szerződéskötés teljesen ingyenes, telepítés és speciális eszközök nélkül írhatják alá szerződéseiket: az Eszerződés.hu platformfüggetlen, kizárólag internetkapcsolatra és egy böngészőre van szükségük a használatához.
Elektronikus aláíró rendszerünknek köszönhetően nincs szükségük bizalmi szolgáltatótól szerzett, minősített aláírásra sem, melyet a szerződő feleknek aránytalanul drága és időigényes lenne beszerezni.

Érdekel, milyen élmény lesz partnereidnek az elektronikus szerződéskötés?

Küldünk egy próbaszerződést. hogy megtapasztald, milyen egyszerű elektronikusan szerződni!

*A próbaszerződést az egyik fiókunk API rendszerén keresztül küldjük ki, így azt is láthatod, milyen hatékonyan és sokrétűen lehet velünk folyamatokat automatizálni.

Próbáld ki demó fiókunkat!

Lépj be egy kattintással demó fiókunkba. Tapasztald meg az egyszerűséget és átláhatóságot!

Demó belépés Próbálja ki demó fiókunkat!
Megnézem a videót

Megváltoztatjuk a papírmunka fogalmát!

"A jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak."
John Sculley

Miért válaszd szolgáltatásunkat?

Az Eszerződés.hu- rendszerében a magyar jognak megfelelő és jogilag kötelező erejű elektronikus szerződések készülnek.
Az Eszerződés.hu-n keresztül kötött szerződések alakiságukat tekintve írásba foglalt szerződésnek minősülnek. Tartalmukat tekintve pedig vegyes szerződés típusba sorolandók, mivel egyszerre több, a Ptk.-ban megtalálható, nevesített szerződéstípus jellemzőivel rendelkeznek.
Az elektronikus szerződéskötés folyamata gyors, könnyű, átlátható és nem igényel speciális eszközöket sem. Folyamatos instrukciókkal vezet végig a lépéseken, így bárki azonnal elsajátíthatja használatát.
A szerződések azonnal megérkeznek, nincs a postázás során keletkezett időveszteség, postaköltség. A raktározás, iktatás is jóval egyszerűbb és követhetőbb.
A szerződések PDF formátumúak és megkötéskor emailben is elküldésre kerülnek, ahogy azt az elektronikus számláknál is megszokhattuk. Rendszerünkből egy kattintással menthetők a szerződések céges Google Drive vagy Dropbox fiókba.

Nálunk az elektronikus szerződéseket zárt rendszerek hitelesítik

Az Eszerződés.hu naprakész és megfelel a legfrissebb magyar és európai jogszabályoknak.

Elektronikus kézi aláírás

Rendszerünkben nincs szükséged bizalmi szolgáltatótól szerzett minősített aláírásra. Saját Blockchain megoldásunk védi és bizonyítja az aláírásokat.
Nálunk az adatai biztonságban vannak!

Szerződés hitelesítés

A szerződések végleges lezárására egy bizalmi szolgáltatót használunk, mely minősített aláírással és időbélyeggel látja el a dokumentumokat.
Ők már az eSzerződés.hu-t választották...

Ők már az Eszerződés.hu-t választották...

Szeretjük, amit létrehoztunk, törekszünk a magas ügyfélelégedetségre. A szolgáltatásaink fejlesztését, valamint a terméktámogatást ennek szellemében végezzük.
Wettstein Albert
"Az Eszerződés.hu megkönnyíti a digitális szerződéskötést. Egy olyan dinamikusan fejlődő startup-nál, mint amilyen a Munch, ez borzasztóan fontos."
Wettstein Albert
Munch
Munch
Szűcs Endre
"Az Eszerződéssel radikálisan csökkentek az átfutási idők és többet nem jelent gondot a határokon átívelő távolság sem."
Szűcs Endre
bedrock.farm
bedrock.farm
Barabás Tamás
"Kiváló partnerként közösen segíthetjük a vállalkozók edukációját és digitális átállását!"
Barabás Tamás
VOSZ
VOSZ
Szántai János
"Az Eszerződés.hu-ra a koronavírus miatti lezárások idején találtunk rá. Óriási lehetőséget nyitott meg számunkra az ország bármely pontjáról aláírható szerződések világa."
Szántai János
Pannon Kincstár
Pannon Kincstár
Komár Balázs
"Rengeteg időt spórol, és nem kell papírhoz nyúlnom, csak nagyon ritkán. Az évi néhány papír alapú szerződés alapján, ahol a partnerünk még nem állt át az Eszerződés.hu használatára, tisztán látszik, mennyi időt spórolunk az elektronikus aláírásokkal."
Komár Balázs
Xlabs
Xlabs
Balogh Petya
"Minden egyes oktatási szerződésünket csak az Eszerződés.hu-val kötöm! Elengedhetetlen segítség az adminisztrációban, és mert tudom, hogy más cégeknek is hatalmas érték, ezt nemcsak felhasználóként állítom, hanem befektetőként is részt veszek a csapat munkájában."
Balogh Petya
STRT
STRT
"Az Eszerződés.hu xml apija remek lehetőséget nyújt szerződések tömeges megkötésére is. Nem feltétlenül kell hozzá komplex programozás. Meglévő ügyféladatokból egy egyszerű excel táblázattal, macro segíségével is megoldható 1000+szerződés kiküldése. Ráadásul nemcsak kiküldeni lehet a szerződést, hanem a rendszer küld emlékeztetőket és a szerződéskötés státuszának teljes nyomon követése is megoldott."
Gábor Tamás
ExcelGuru
ExcelGuru
"Iparűzési adómentes székhelyszolgáltatóként fontos számunkra, hogy minél könnyebben tudjunk szerződéseket kötni, akár nagy számban is. Az Eszerződes.hu segítségével történő szerződéskötés mindössze néhány percet vesz el ügyfeleink idejéből, ráadásul a tömeges szerződéskötés funkcióval nekünk is rengeteg időt megspórol. A szolgáltatás egyedülálló ezen a szinten, aminél csak az ügyfélszolgálat képvisel magasabb színvonalat."
Balló Krisztián
Cégtárs.hu
Cégtárs logo
"Szinte a teljes országot lefedő könyvelőirodaként csak az Eszerződés.hu-val tudtuk megoldani ügyfeleink szerződésének modern, gyors és egyszerű kezelését. Jó egy ilyen innovatív és környezettudatos partnert magunk mellett tudni."
Mórász Márton
Proactive Bookkeeping
Proactive Bookkeeping logo
“Partnereink kivétel nélkül imádják a nyomtatás nélküli szerződéskötést. A visszakövethetőségről pedig nem is beszélve! Abszolút hiánypótló szolgáltatás! Ha tehetjük, már csak elektronikusan szerződünk!”
Szűcs Krisztián
NAGYnapotok.hu
NAGYnapotok logo
“Régóta terveztünk a papírmentes iroda irányába elmozdulni, a Covid-19 járvány megjelenésekor ez különösképpen előtérbe került. Az Eszerződés.hu abszolút érintésmentes, modern és gyors módszer a szerződések megkötésére. A másik nagy előny, hogy látjuk, ha egy szerződés függőben van, így biztosan nem marad el az aláírás. A szerződések bármikor letölthetőek, nem szükséges kinyomtatni, ezzel a környezetet is kíméljük. Letisztult, könnyen kezelhető felület, jó szívvel ajánlom minden cégvezetőnek!”
Posztós Brigitta
Global Safety Kft.
Global Safety Kft.
“Elküldöm, kinyomtatod, aláírod, elpostázod, aláírom és visszapostázom. EZ MÁR A MÚLTÉ! 21. századi megoldás a 21. századi cégeknek! Ja, és még a szerződés designját is a cégedre szabhatod, aminek különösen örülünk, mert ez egy jól használható marketing eszköz!”
Dávid Ádám
Kiszervezettmarketing.hu
kiszervezettmarketing.hu

Akik mellettünk döntöttek

A1 Solar
Anyatest Projekt
Best Work: OKJ-, és pszichológia felnőttképzés
Blyxa Consulting Kft.
marketingamazing.hu
Colonial Works
DebbieDog
Green Index Könyvelés
Delux Hand Made meghívók
Innova Marketing
Kiszervezett Marketing
Netezis Digital Agancy
ProduktOn
Relax Könyvelőprogram
Solution Board
SootSoft
TravelGoo
Videó Portré - Magyarország Videós Arcképcsarnoka
Global Safety Kft.
MUSTANGSAN Bt.
NAGYnapotok.hu
Proactive Bookkeeping
Cégtárs logo