Barion Pixel
kezdőlap / Hogyan Működik / Tömeges szerződés készítő
Tömeges szerződés készítő
A tömeges szerződés készítő funkciónkkal Önnek lehetősége van gyorsan és egyszerűen kiállítania akár több 1000 szerződést pillanatok alatt.
Tömeges szerződés készítő
lépés

Nyissa ki a szerződés kezelő menüt és klikkeljen az "Tömeges szerződés készítő" menüpontra.

lépés

Válassza ki, melyik sablonszerződésből szeretne tömegesen szerződéseket előállítani.

A sablonszerződések használatával Ön gyorsan és egyszerűen generálhat szerződéseket egyedi változó tartalmakkal.

Tömeges szerződés készítő
Tömeges szerződés készítő
lépés

A rendszer automatikusan generál egy-egy minta excel-t a kiválasztott sablonból, mely tartalmazza a változó adatokat. Töltse le az Ön céljainak leginkább megfelelő verziót.

A két excel táblázat annyiban tér el egymástól, hogy a második tartalmazza az ügyféladatok oszlopokat is, így azzal olyan szerződések küldhetők ki, melyben Ön előrre megadja az ügyfél adatokat is.

Tipp: Az ügyféladatok beszerzése Önnek plusz feladat adminisztráció és GDPR szempontból is, ezért javasoljuk, hogy az egyszerűsített szerződés kiküldést használja.

lépés

Nyissa meg az excel táblázatot és töltse ki soronként az adatokat.

Egy-egy példa sort baraktunk Önnek, mely megmutatja, hogyan kell feltölteni az adatokat. Kérjük távolítsa el ezeket a felesleges sorokat az excel-ből.

Egyszerre csak 50 soros excelt tölthet fel, ezért kérjük darabolja a file-t 50-esével. A fejléc oszlopokat minden esetben tartsa meg.

Végezetül töltse fel az excel filet és menjen a következő lépésre.

Tömeges szerződés készítő
Tömeges szerződés készítő
lépés

Az ellenőrző oldalon kérjük ellenőrizze le, hogy az összes adatot helyesen olvasta-e be a rendszerünk. Amennyiben javításra szorulnak az adatok, lépjen vissza az előző oldalra és ismételje meg az excel feltöltést a javított adatokkal.

Ha mindent rendben talált, nyomjon a véglegesítés gombra.

lépés

Ebben a lépésben Ön aláírja az összes szerződést előre, hogy később ne keljen ezt a rengeteg szerződést egyesével aláírnia.

Tömeges szerződés készítő
Tömeges szerződés készítő
lépés

Az aláírás gombra kattintva a megszokott aláírói felület várja Önt, mely aláírásával a rendszerünk legenerálja és kézbesíti a szerződéseket a megadott email címekre.

Video