Barion Pixel

Release Notes

A jelenlegi legújjab webes verzió: v4.0 stable

Fejlesztések és hibajavítások

Ezen az oldalon tudod nyomon követni a fejlesztéseinket és javításainkat.2024-05-28

Szamlazz.hu számla párosítás szerződésekhez API-ból

Mostantól a Szamlazz.hu számlákat közvetlenül párosíthatod szerződéseidhez az API használatával. Ez a fejlesztés automatizálja a számlák kezelését, és biztosítja, hogy minden pénzügyi tranzakció megfelelő szerződéshez legyen rendelve.
2024-05-25

Onboarding folyamatok javítása és nyelvesítése

Az onboarding folyamatok felugró ablakai javításra kerültek és több nyelven is elérhetővé váltak. Ez a fejlesztés segíti az új felhasználók gyorsabb és hatékonyabb betanulását.
2024-05-18

CSRF token lejárat figyelő és automatikus visszairányítás

Ha a CSRF token lejár, egy informatívabb hibaüzenet oldal jelenik meg, amely automatikusan visszairányít a főoldalra. Ez a fejlesztés javítja a felhasználói élményt és biztosítja a zökkenőmentes hibaelhárítást.
2024-05-16

Biztonsági fejlesztés: Kitiltás és riasztás sikertelen belépési kísérletek esetén

Öt sikertelen belépési kísérlet után a rendszer egy órára kitiltja a felhasználót, és biztonsági riasztást küld az e-mail címére. Ez a fejlesztés növeli a rendszer biztonságát és védi felhasználóink adatait.
2024-05-14

Törlés és archiválás megerősítő ablak

A törlés és archiválás funkciók egy új, szép megerősítő ablakot kaptak, amely biztosítja, hogy a műveletek véletlenül se történjenek meg. Ezzel a fejlesztéssel még biztonságosabbá tettük a szerződések kezelését.
2024-05-12

Egyszerűsített szerződés aláírás

Amennyiben már rendelkezel aláírt szerződéssel, a szerződés aláírási panelje egyszerűsödik, és nem jelennek meg a korábbi checkboxok. Ezáltal gyorsabbá és átláthatóbbá válik a szerződés aláírása.
2024-05-11

Bővített keresési funkciók archivált szerződéseknél

Az archivált szerződések keresője kibővített funkciókkal gazdagodott, amelyek lehetővé teszik a könnyebb szűkítést és gyorsabb keresést. Így még hatékonyabban kezelheted archivált dokumentumaidat.
2024-05-08

Szerződés számláló javítása és szekciónkénti számlálás

A szerződés számláló javításra került, és mostantól szekciónként is számolja a szerződéseket. Ez a fejlesztés pontosabb képet ad a szerződések mennyiségéről és eloszlásáról.
2024-05-05

Context menü

Mostantól lista nézetben gyors műveleteket érhetsz el egy szerződésre való jobb kattintással, ami még könnyebbé teszi a szerződések kezelését. Nem kell többé megnyitnod a szerződéseket, hogy elérd az összetettebb műveleteket.
2024-05-04

Google Contacts szinkronizálás APP

Bárkivel kötöttél szerződést korábban vagy kötsz a jövőben, partnereid folyamatosan frissülnek telefonod kontakt listájába. Nem csak könnyebbé tesszük a napjaidat, hanem magasabb szintre emeljük az üzleti interakcióidat.
2024-04-20

Számlák és Díjbekérők integrációja a szerződés lista nézetben

Mostantól a rendszerből indított számlák és díjbekérők közvetlenül megjelennek a szerződések mellett a lista nézetben, így egyszerűbbé téve az adott szerződésekhez kapcsolódó pénzügyi tranzakciók áttekintését és kezelését.
2024-04-17

Publikus linken elérhető szerződés form-oknál maszkolt adatok megjelenítése

Amikor egy felhasználó email címet rögzít a publikus linken, és ez az email cím már rendelkezik profillal, a rendszer automatikusan maszkolt adatokat jelenít meg. Ez a változás segít a felhasználóknak könnyebben azonosítani magukat, miközben továbbra is biztosítja személyes adataik védelmét.
2024-04-16

Javított Funkció: Aláírás megerősítő emlékeztetők naplózása

A publikus linkkel küldött aláírás megerősítő emlékeztetők nem kerültek rögzítésre az email naplóban. A hibát sikeresen azonosítottuk és javítottuk, már minden emlékeztető, megfelelően logolódik, így biztosítva a teljes körű átláthatóságot és nyomon követhetőséget.
2024-04-15

Szerződés megjegyzések címsor megjelenítés bug

A lezárt szerződéseknél a megjegyzések dupla címsorral jelentek meg, ami zavaró volt a megjegyzések értelmezésekor. A hibát azonosítottuk és sikeresen javítottuk.
2024-04-11

Mail queue - terhelés elosztás

Továbbfejlesztettük rendszerünket a mail queue terhelés elosztásával, amely javítja az API válaszidejét és optimalizálja a tömeges szerződésfeladást. Ennek köszönhetően gyorsabb és hatékonyabb kiszolgáltatást nyújt még nagyobb mennyiségű dokumentum előállítás mellett is.
2024-04-09

API-n keresztül központilag karbantartott szerződéssablonok nagyobb szervezeteknek

A cégcsoportok most API-n keresztül központilag karbantartott szerződéssablonokat oszthatnak meg és használhatnak a különböző fiókjaikban. Ez a funkció egyszerűsíti az egységes szerződések használatát a szervezet egészén belül, növeli a munkafolyamatok hatékonyságát és biztosítja a dokumentumok konzisztenciáját.
2024-04-06

Intuitívabb és felhasználóbarátabb keresési élmény

A keresési élmény mostantól még intuitívabb és felhasználóbarátabb, köszönhetően a keresőkben található legördülő szelektorok és szűrők UI-jának frissítéséhez. Ezek a javítások segítenek a felhasználóknak gyorsabban és egyszerűbben megtalálni amit keresnek, optimalizálva ezzel a keresési folyamatot és javítva az általános felhasználói élményt.
2024-04-05

API híváson keresztüli hozzászólások létrehozása

Most már lehetőség van arra, hogy más rendszerekből API híváson keresztül hozzászólásokat hozzunk létre a szerződéseknél. Ez a funkció különösen hasznos az integrált rendszerek közötti zökkenőmentes kommunikáció és az automatizált folyamatok támogatására, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy közvetlenül külső alkalmazásokból kommentáljanak.
2024-04-04

Belső alias név beállítása a fiókok megkülönböztetésére

Mostantól a több fiókot kezelő felhasználók számára elérhető egy új funkció, amely lehetővé teszi az alias beállítását a fiókok megkülönböztetésére. Ez különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akik egy céget több fiókból, részlegenként kezelnek ugyanazzal a cégnévvel. Az alias egy belső beállítás, amely csak a belső fiókkezelők számára látható, és segítségével kö
2024-04-02

Subdomain támogatás

A WiredSign.com mostantól támogatja a nyelvi verziókat különálló subdomaineken keresztül. Ez a funkció javítja a weboldal hozzáférhetőségét és felhasználói élményét, valamint segít a globális közönség széles körének kiszolgálásában a megfelelő subdomainre való irányítással.
2024-04-01

Szerződésenként egyedileg customizálható kísérőlevelek

Mostantól minden szerződés mellé egyedi kísérőlevél csatolható, közvetlenül a branding oldalon aktiválható funkció segítségével. Szerződés kiküldésekor egy felugró ablakban írható át a levél szövege, így minden ügyfélkapcsolat személyre szabottá válik.
2024-03-14

API: Pdf küldése Base64 kódolt formátumban

Módosítottuk a rendszert, így a PDF dokumentumok beküldésekor már nem szükséges a távoli elérési út megadása. Mostantól lehetőség van a PDF dokumentumok közvetlen beküldésére az API-n keresztül, Base64 kódolt formátumban. Ez a változás lehetővé teszi az asztali alkalmazásoknak, hogy egyszerűen küldjenek be pdf szerződéseket rendszerünkbe.
2024-03-11

Szerződés adatváltozásnál API callback esemény

Bevezetünk egy új callback eseményt, amely akkor aktiválódik, ha egy adatváltozás történik egy szerződésben az adatok befogadásakor. Ez a funkcionalitás biztosítja, hogy a külső rendszerek azonnali értesítést kapjanak az ilyen eseményekről, lehetővé téve számukra a gyors reagálást és az adatok pontos kezelését.
2024-03-05

Továbbfejlesztett naplózás az leiratkozott és jelentett címekre

Azokra az email címekre , amik leiratkoztak / jelentették a a levelet, mostantól naplózásra kerülnek, és a rendszer eltérő választ ad, ha újból megkísérlik őket elérni, növelve ezzel a kommunikációs pontosságot.
2024-03-04

Callback API megjegyzés

Mostantól lehetőség nyílik a felhasználói visszajelzések, megjegyzések valós idejű szinkronizálására a Callback API-n keresztül, lehetővé téve a gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt.
2024-03-03

Automatizált éves csomagmegújítás

Az éves csomagok lejártakor mostantól automatikusan generálódik díjbekérő, és a Barion fizetési rendszeren keresztül azonnal kezdeményezhető a megújítás, biztosítva a folyamatos szolgáltatás elérhetőségét.
2024-03-01

BUG: Havi előfizetési hiba

Javítottuk azt a hibát, ahol a felhasználók tévesen éves előfizetési díjszámlát kaptak, annak ellenére, hogy havi előfizetésük volt.
2024-03-01

Szerződéskezelő UI egyszerűsítés magánszemélyek esetén

A magánszemélyek mostantól egy egyszerűsített szerződéskezelő felülettel találkozhatnak. Ez a változás azt célozza, hogy a szerződések kezelése és nyomon követése intuitívabb és kevésbé időigényes legyen számukra.
2024-02-18

SMS Szolgáltatás Fejlesztése

Bővítettük az SMS szolgáltatás képességeit, így mostantól képes külföldi számokra is SMS-t küldeni, növelve az azonosítási hatékonyságot.
2024-02-17

404-es hibaüzenet belső kommentelés során

Megoldottuk azt a problémát, ami egy nem létező link 404-es hibaüzenetét okozta kommentelés során.
2024-02-14

Figyelmeztető rendszerüzenet adatütközések esetén

Új figyelmeztető kiemelést vezettünk be, amely figyelmezteti a felhasználót és a küldő felet, ha a szerződésben szereplő adatok és a profiladatok között eltérés van, javítva az adatok pontosságát.
2024-02-12

Felhasználói Profil Társfiókok Kezelése

Bevezettünk egy új funkciót, amely megmutatja a felhasznált és elérhető társfiókok számát a profilban, figyelembe véve az esetleges downgrade eseményeket is.
2024-02-12

Belépési Folyamat Egyszerűsítése

A meghívottak mostantól egyedi beléptető linket kapnak, amely automatikusan tartalmazza az email címüket, megkönnyítve a belépési folyamatot.
2024-02-08

XML Felhasználói Azonosító Kezelése

Továbbfejlesztettük a rendszert, hogy kezelni tudja az XML felhasználói azonosítók esetleges hibáit anélkül, hogy futásidejű hibára futna.
2024-02-08

Partner Adatok Megjelenítése

Mostantól a befogadás előtti megtekintésnél láthatóvá váltak a partner adatok, külön jelöléssel (adat maszkolással), ha a megjelenített személy még nem partnere a felhasználónak.
2024-01-13

PDF Szerződések Hiányzó Adatok

Javítottuk azt a hibát, ami miatt a születési hely és idő nem jelent meg bizonyos PDF formátumú szerződéseknél.
2024-01-12

Fizetési folyamat javítása

A fizetési összegzés oldalon most már lehetőség van további kiegészítő termékek vásárlására is, megkönnyítve a felhasználók számára a csomagbővítéseket.
2024-01-08

Külföldi Szerződések Kezelése

A külföldi szerződések a contract@wiredsign.com címről kezeljük.
2024-01-06

Személyigazolvány szám adattakarékosság

Mostantól, ha valaki személyigazolvány számot ad meg, az anyja neve már nem kötelező adat.
2023-12-23

Login Gomb Többszöri Megnyomásának Megakadályozása

A belépési gomb mostantól egy előtöltő animációt tartalmaz, megakadályozva a többszöri megnyomást, így javítva a felhasználói élményt.
2023-12-13

Aláírók Adatainak Megjelenítése

Javítottuk azt a problémát, ami miatt a születési hely és idő nem jelent meg, ha három vagy több aláíróval rendelkező szerződésekben.
2023-12-08

Telefonszám Formázása

Bevezettünk egy új formázási szabályt, amely már három vagy több aláíró esetén is érvényesül.
2023-11-25

API Javítások

Kijavítottuk azt a hibát, amely lehetővé tette a személyi azonosító végén lévő szóközök bevitelét, kis és nagybetűk, kötőjelek különbségét.
2023-11-23

Nyelvi Beállítások Optimalizálása

Ha idegen nyelven érkezik a látogató a wiredsign.com-ra, automatikusan az adott nyelven jelenik meg az oldal, javítva a felhasználói élményt.
2023-11-22

ReCaptcha Hiba Wiredsign.com-on

Megoldottuk a ReCaptcha-val kapcsolatos problémát a wiredsign.com oldalon.
2023-11-22

E-mail Megerősítési Folyamat Javítása

Kijavítottuk azt a hibát, amely SSL hibaüzenetet okozott az e-mail cím megerősítése során, javítva a regisztrációs folyamatot.
2023-11-20

Próbaszerződések védelme ReCaptcha-val

A főoldalon található próbaszerződéseket mostantól ReCaptcha ellenőrzés védi, megakadályozva az automatizált támadásokat.
2023-11-17

Gyorsítótár folyamatoptimalizáció

Javítottuk azt a folyamatot, ami áthelyezi az aláírt szerződéseket a Google Cloud Store-ba, és törli azokat az ideiglenes gyorsítótárból.
2023-11-16

GDPR Kompatibilis Email Cím Ellenőrzés

Bevezettünk egy új folyamatot, amely GDPR kompatibilisen ellenőrzi az email címeket új szerződés készítésekor, biztosítva a felhasználói adatok védelmét.
2023-10-24

Kiegészítő csomagok elérhetőségének javítása

Az árak oldalán a kiegészítő csomagok mostantól egy "Kiegészítő csomagok megtekintése" gomb mögé kerültek, így az oldal átláthatóbbá válik.
2023-09-14

Nemzetközi sms küldés

Mostantól nemzetközi SMS-eket is küld platformunk. Szerződjön a határainkon túl is ügyfeleivel világszerte egyszerűen és hatékonyan.
2023-09-08

Adószám lekérdezés

Az új funkcióval mostantól egyszerűen és gyorsan lekérdezheti a cégadatokat adószám alapján. A kényelmes adatokhoz jutás segítségével könnyedén tájékozódhat partnereiről és ügyfeleiről.
2023-08-28

Erős jelszó ellenőrző

Az erős jelszó ellenőrzés funkcióval mostantól garantáltan biztonságos jelszavakat hozhat létre és használhat. A rendszer segít elkerülni az egyszerű és könnyen kitalálható jelszavakat, így növelve az online biztonságát.
2023-08-26

Biztonsági frissítések

A legújabb biztonsági frissítésekkel mostantól még hatékonyabban védelmezzük az adatait. Mindig az Ön biztonságának az első a fontos, és ezért folyamatosan fejlesztjük és frissítjük rendszerünket, hogy minden adatvédelmi szempontból megfeleljünk az aktuális normáknak és követelményeknek.
2023-08-25

Ukrán nyelvi támogató csomag

Az Eszerzodes.hu mostantól támogatja az ukrán nyelvet. Ennek köszönhetően a felhasználók minden részletet, beleértve a szerződéseket, leveleket és felületet is, ukrán nyelven is megtekinthetik. Ez segít könnyebbé tenni a szolgáltatás használatát az ukrán nyelvű felhasználók számára.
2023-08-21

Egyedi pdf szerződéseknél cég vagy csak magánszemély beállítás

Mostantól az egyedi PDF szerződéseknél lehetőség van beállítani, hogy azokat csak cég vagy csak magánszemély írhassa alá. Ez segít az egyedi aláírási szabályok és követelmények kialakításában az Ön igényei szerint.
2023-08-17

SSO - XML agent API

Mostantól támogatjuk az API-on keresztüli user oldali bejelentkezéseket kiemelt partnereink rendszereiben. Az SSO segítségével az Ön rendszeréből történő bejelentkezés automatikusan hitelesítésre kerül, így egyszerűbb és biztonságosabb hozzáférést biztosíthat az eszerzodes.hu rendszeréhez, csökkentve az adminisztratív terheket és az adatkezelési folyamatokat.
2023-08-11

Új szerződés PDF drag and drop

Mostantól az új szerződés létrehozása során lehetősége van a PDF-dokumentumok egyszerű és kényelmes húzás-és-eresztés módszerrel történő hozzáadására. Ezzel a funkcióval gyorsabban és egyszerűbben csatolhatja az összes szükséges dokumentumot a szerződéshez, minimalizálva ezzel az adminisztrációs terheket és fokozva a hatékonyságot.
2023-07-28

Emlékeztető levelek

Az emlékeztető levelek most már megfelelően továbbítódnak, bekerül az "Emlékeztető" megjegyzés a cím mezőbe.
2023-07-25

XML lekérdezések bővítése

Az XML lekérdezések most már kibővült funkcionalitással rendelkeznek, így még több adatot kérhet le és használhat az Ön üzleti folyamataiban. Ez az újítás lehetővé teszi az XML lekérdezések szélesebb körű alkalmazását és pontosabb adatokhoz való hozzáférést.
2023-07-16

Rendeléseim oldalon a havi számlák kelte hibásan jelent meg

A "Rendeléseim" oldalon most már a havi számlák kelte is pontosan jelenik meg, azaz a számla kibocsátásának dátuma helyett a rendelés tényleges dátumát mutatja. Így könnyebben nyomon követheti a számlázási ciklust és az egyes rendeléseket azok eredeti időpontjához képest.
2023-07-13

Tiltott domain nevek kiterjesztése

Az új frissítésünk több száz veszélyes domain névre lett kiterjesztve. Ennek révén biztosítani tudjuk, hogy csak a megfelelő és engedélyezett domainek legyenek regisztrálva az oldalunkra, megóvva ezzel a biztonságát és az adatvédelmét.
2023-06-27

Új XML fiók lekérdezés

Az új XML lekérdezés most lehetővé teszi, hogy megtudja, melyik csomagban van az adott felhasználó, mikor jár le a csomagja, valamint hány időbélyege van még a rendszerben. Ez a funkcionalitás segít a felhasználóknak külső rendszerekből nyomon követni az előfizetéseiket és az időbélyegeiket.
2023-06-09

Sablonszerződés szűrő lista nézetben

Az "Szerződéseim" oldalon most már egyszerűen szűrheti a sablonokat is a sablon nevére kattintva, éppen úgy, mint a keresőben. Ez a funkció lehetővé teszi számára, hogy gyorsan megtalálja és rendezze az azonos típusú szerződéseket. Ezáltal hatékonyabban kereshet és navigálhat a dokumentumai között, ami időt és energiát takarít meg.
2023-06-08

Új PDF szerződésnél átírható a küldő és fogadó megnevezése

Az új frissítés révén most már lehetősége van az aláírási folyamat során módosítani a küldő és fogadó megnevezését a PDF szerződéseknél. Ezáltal könnyen testre szabhatja a dokumentumokat, hogy azok még jobban megfeleljenek az Ön igényeinek és cége szükségleteinek.
2023-05-27

Login gomb

Mostantól a login gomb nem küld be több kérést egyszerre, amíg a betöltés be nem fejeződik, ez segít megelőzni az esetleges problémákat és zökkenőket a bejelentkezési folyamatban.
2023-04-26

XML kérésekben email cim validálás

Mostantól az XML-ben található email címek validálása is be lett építve, így csak érvényes e-mail címeket fogad el a rendszerünk. Ez hozzájárul adataink megbízhatóságához és a hibás e-mail címek elkerüléséhez.
2023-04-08

Közös szerződések listázása

Az "Szerződéseim" oldalon mostantól könnyedén szűrheti az aláíró nevére kattintva a közös szerződéseket. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja és rendezze azokat a szerződéseket, amelyeket ugyanaz az aláíró érintett.
2023-03-27

Negatív időbélyeg számok

Az időbélyeg számok mostantól nem lehetnek negatívak a rendszerünkben. Ez a változás adataink integritását és megbízhatóságát szolgálja, és megakadályozza a negatív értékekkel kapcsolatos problémákat.
2023-03-04

Három vagy több aláíró validációs hiba

Javításra került a három vagy több aláíró folyamat. Partner adatok előre megadásánál jelentkezett az adat validációs hiba.
2023-03-04

Tömeges szerződés funkció - Három vagy több aláíró email validációs hiba

Tömeges szerződés funkció - Három vagy több aláíró email validációs hiba javításra került.
2023-02-23

Callback kibővítése

Az XML Agent API-t mostantól kibővítettük a callback funkcióval, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy a megadott események bekövetkezésekor automatikus visszahívásokat hozzon létre és kezeljen. Ez segít az alkalmazásának dinamikusabb és testreszabottabb irányításában, valamint a felhasználói élmény javításában.
2023-02-05

Keresőfeltételek törlése

Mostantól egyszerűen törölheti a keresőfeltételeket az új frissítés révén. Ez azt jelenti, hogy könnyedén új kereséseket kezdeményezhet vagy a jelenlegi keresését törölheti, hogy megtalálja, amit keres. Az egyszerű használat révén optimalizálhatja a keresési folyamatot, és gyorsabban megtalálhatja a kívánt információkat.
2023-01-19

XML IP whitelist

Részlegesen működött az ip szűrő, javítottuk a hibát.
2023-01-12

Szerződés Megjegyzés funkció kikapcsolása

Profilban mától ki lehet kapcsolni a Szerződés Megjegyzés funkciót.
2022-10-28

XML agent - IP engedélyezési beállítások

Az XML agent API IP cím szűrést kapott. Az elérését mostantól le lehet korlátozni egyedi IP címekre, melyet az XML agent API menüben lehet beállítani.
2022-10-14

JSON bővítése

Kiegészítettük a JSON lekérdezéseket. Egyedi státuszokat és az aláírás tényleges státuszát is vissz adja.
2022-10-10

XML lekérdezések bővítése

Az XML már vissz adja a beállított egyedi belső státuszt is.
2022-10-09

Sablonszerződés történet

Mától vissza lehet keresni, hogy ki mikor mit szerkesztett a sablonokban.
2022-10-07

Új változó adattípus a sablontárban - checkbox

Egy új változó adattípus a checkbox került a sablontárban.
2022-09-20

Időbélyeg listázó link - 404 javítása

Javításra került az időbélyegeket listázó oldal, mely 404-re vitt.
2022-09-17

Valós idejű változó adat csere

A partner által kitöltendő mezők valós időben íródnak át a mezők kitöltésekor.
2022-09-12

Előfizetés - dupla levonás

A fejlesztés a két szálon indított előfizetéseket akadályozza meg.
2022-09-08

API sablonok - 3 vagy több aláíró

Elérhetővé vált a 3 vagy több aláíró funkció az API-ban is. A fejlesztés a sablonokra is elkészíti a szükséges egyedi dokumentációt segítségként.
2022-08-25

API egyedi pdf és html - 3 vagy több aláíró

Elérhetővé vált a 3 vagy több aláíró funkció az API-ból, mely az egyedi pdf-ek aláírását automatizálja.
2022-08-24

Nyilvántartás letöltése - Excel export bővítés

Az összes sablon változó adatot csatoljuk a nyilvántartáshoz, mellyel így elképesztően értékes összesítő adatokhoz juthat hozzá, nem kell kivonatolni a szerződéseket.
2022-08-22

Tömeges szerződés - 3 vagy több aláíró

Elkészült a tömeges szerződésküldés funkció 3 vagy több aláíróra való kiterjesztése.
2022-08-14

Archivált szerződés - kereső

Bekerült egy kereső az archivált szerződések menüpontba is.
2022-08-10

Sablontár kezelés - Sablon elrejtése

A régi sablonjait nem kell törölni többé, elég elrejteni. Így nem zavarja a munkatársakat a kiküldésben.
2022-07-27

Sablontár - Haladó beállítások

Lista nézetben is láthatóak a haladó beállítások. Ennek segítségével kívülről is látszódnak az egyes sablonok haladó egyedi beállításai.
2022-07-12

Sablontár - Kereső

Bővültek a kereső funkciók, így gyorsabban meg lehet találni egy sablont vagy sablon csoportot.
2022-06-21

Szerződéseim - Egyedi belső státuszok

Mostantól egyszerűen a szerződéseim lista nézetből is állíthatóak az egyedi belső státuszok.
2022-06-08

Sablontár - Sablon duplikálása

Mostantól bármelyik kezelt fiókjába át tudja menteni a sablonjait, elég egy helyen megírni őket.
2022-05-26

Tevékenységi napló - Kereső

Bővültek a keresési feltételek így már egy társfiók tevékenységére vagy gyanús IP cím tevékenységére is rá lehet keresni.
2022-05-18

Sablonszerkesztő - Előnézeti hiba

Javításra került egy speciális előnézeti hiba a sablontárba.
2022-04-09

Partnerlista - CRM

Az összes partnerét megtalálja egy lista nézetben és onnan ellenőrizheti adatait, küldhet nekik email-t, listázhatja a szerződéseit, vagy létrehozhat új szerződést.
2022-03-26

Biztonság - Email tiltó lista (belső eszköz)

Egy belső védelmi eszköz, mely a permanent email alkalmazását kezeli.
2022-03-25

Tevékenységi napló - kereső funkció

A tevékenységi naplóban rákereshetünk ip címekre vagy társfiókok tevékenységére.
2022-02-27

Egyedi azonosító API paraméter

Bekerült egy egyedi API azonosító a beküldhető XML-be, mely alapján is le lehet kérdezni a szerződést.
2022-02-27

Új szerződés - bevezető elrejtése

Az új szerződés haladó beállításaiban be lehet állítani a bevezető elrejtését.
2022-02-27

Javítottunk a sablonok keresésén Új szerződés esetén

Az új szerződés sablon választó kapott egy keresőt, hogy egyszerűbb legyen megtalálni a sablonokat.
2022-02-13

Email érkeztetési adatok

Plusz egy változatlansági bizonyítékkal bővült a rendszer, mely az email-ekhez lett hozzáadva. Az ügyfélkapu használ hasonló eljárást.
2022-02-13

Új szerződés: Egyoldalú jognyilatkozat pdf-ben.

Bekerült az egyoldalú jognyilatkozat beállítási lehetőség az új szerződés pdf csatolmány küldése szekcióba.
2022-02-07

Slack belső integráció

Elkészült a Slack belső integráció, mely segítségével bekötheti egy saját Slack csatornába, mi történik a szerződéseivel.
2022-02-06

Alkalmazástár gyűjtőoldal 1.0

Az alkalmazástár segítségével összekötheti Eszerződés fiókját külső és belső alkalmazásokkal.
2022-02-06

XML_source Post method javítás

Javításra került a Post metódussal beküldött szerződések eseménynaplózása.
2022-02-03

Sablon kereső

A mai naptól lehet keresni és szűrni a létrehozott sablonok között. Ez azoknak segít, akik nagy mennyiségben használnak sablonokat.
2022-02-02

Egyoldalú jognyilatkozat - API: egyedi pdf

Az XML agent API lehetőséget ad arra, hogy egyedi pdf-et is alá tudjanak írni egyoldalúan.
2022-02-01

Egyoldalú jognyilatkozat - API

Az XML agent API-ba is bekerültek az egyoldalú jognyilatkozat sablonok kezelése.
2022-01-24

Egyoldalú jognyilatkozat sablonok

A sablontárban létrehozhatók egyoldalú jognyilatkozat típusok, melyekkel a kézbesítést is megoldható opcionálisan.
2022-01-19

404 hiba - CRM rendszeren

Javítottunk egy 404-es hibát, mely a CRM rendszerben fordult elő törölt felhasználók esetén.
2022-01-15

Geo Ip - internet szolgáltató

Mostantól a rendszer visszafejti és megjeleníti az internet szolgáltatót is az IP címekből.
2022-01-12

Kézbesített email-ek mentése

A rendszer menti a kiküldött leveleket, így az értesítők bizonyítékként kikérhetőek a rendszerből egy esetleges per esetén.
2021-12-18

Emlékeztető - link tudatában aláírás megerősítő

A link tudatában szerződések aláírás megerősítőjét másnap és harmadnap újraküldi automatikusan a rendszer.
2021-12-15

Komment szekció redesign

Megújjítottuk a komment szekciót, hogy könnyebben lehessen használni.
2021-12-12

Szerződés vázlatok

A funkció lehetővé teszi, hogy ne keljen azonnal kiküldeni egy szerződést, bent lehessen hagyni egy draft nézetben.
2021-11-13

Saját státuszok

A funkció lehetővé teszi, hogy saját státuszokat vegyünk fel egyedi szinekkel, majd ezekkel jelölhessük a szerződéseinket.
2021-11-07

[BUG] Szerződés meta adatok megjelenítése

Javításra került a szerződés meta adatok megjelenítése.
2021-11-07

[BUG] SMS megerősítő hiba

Javításra került az SMS megerősítés kiküldés megcserél felek esetén.
2021-10-03

Előnézeti kép - Branding

A Branding testreszabásakor előnézeti képben meg lehet tekinteni, hogyan fognak a Brand elemek megjelenni a kiküldött szerződésben és a levélben.
2021-10-03

Előnézeti kép - sablon szerkesztő

A sablonszerkesztőben meg lehet tekinteni, hogyan fog kinézni a szerkesztett sablon html és pdf nézetben.
2021-10-03

Havidíjas előfizetés

Bevezetésre került a havidíjas előfizetési opció.
2021-10-03

CRM - Partner lista - szerződések

A CRM funkciót bővítettük, így mától egy kikeresett partner szerződéseit is le lehet szűrni.
2021-10-03

[BUG] Új mező hozzáadása - szerződésben

Javításra került az új mező hozzáadása funkció az új szerződés létrehozása menüpont alatt.
2021-10-03

[BUG] Email értesítők kikapcsolása

Bizonyos folyamatokban nem futott le a tiltó szabály, így kimentek kikapcsolt levelekről is az értesítők.
2021-10-03

[BUG] XML eseménynapló

Átláthatóbbá tettük az XML eseménynaplót.
2021-10-03

[BUG] CRM betöltési hiba

Túl nagy partner lista esetén timeout-olt a CRM nézet.
2021-10-03

[BUG] API - SSL probléma

Egy új Open SSL szabvány megakadályoztat az adatkapcsolatot az API-al.
2021-10-03

[BUG] Branding kisérőlevél - sortörés

Engedélyezésre került a Branding funkcióban lévő kisérő elemek szövegezésének sortörése.
2021-10-03

[BUG] Folyamatban lévő szerződésszám kijelzése

A társfiókokban hibásan jelent meg a folyamatban lévő szerződések száma.
2021-09-12

CRM - Partner lista

A CRM funkciókkal bővült a rendszer, a szerződött partnerek mostantól elérhetőek egy szűrhető listából is, melyből új szerződések és hamarosan egyéb folyamatok is indíthatók. Az Adatközpont --> CRM --> Partnerlista menüből érhető el.
2021-09-12

Új szerződés készítés továbbfejlesztése

Új szerződés készítésekor a sablon szövege is módosíthatóvá vált a fő-fióknak és azoknak a társfiókoknak, akiknek joga van a sablonok szerkesztéséhez. (Ezek a módosítások természetesen nem hatnak vissza a használt sablonra, de a származtatás miatt továbbra is egy típusba sorolja őket a rendszer.)
2021-09-02

Tömeges szerződés redesign

Új kényelmesebb és átláthatóbb működést és designt kapott a tömeges szerződés kiküldő funkció.
2021-08-23

[BUG] Beragadó időbélyegek

Néhány esetben beragadt egy-egy időbélyeg, amikor nem vittek végig egy szerződést kiküldésig.
2021-08-22

Adatvédelmi riasztások javítása

Javítottunk az adatvédelmi riasztásokon, így láthatóvá váltak milyen adatok érintettek, elkerülendő a fals riasztásokat.
2021-08-22

Új változó mezők Drag and Drop sorrendjének módosítása, átnevezése.

A változó mezők megnevezései és tipusai módosíthatóak lettek, és a sorrendjükön is változtatni lehet.
2021-08-22

Új változó mezők

Új változó mezők kerültek bevezetésre, melyekkel jobban szeparálható a szerződések alapját képző szekció.
2021-08-22

Features oldal

A Funkciók oldal segítségével összefoglalva láthatóak az új fejlesztések és a legfontosabb új funkciók.
2021-08-04

Sablonszerkesztő változó adatok utólagos szerkesztlése

A sablonszerkesztőben lehetősége van utólag változtatni a változó adatok megjelenési sorrendjén és módosítani is tudja nevüket, illetve típusukat.
2021-08-03

Partner kereső autocomplet

A szerződések kiküldésénél egy saját legördülő partnerlistából tud válogatni, nem szükséges emlékeznie a partnerei email címére.
2021-08-02

Email értesítés beállítások

A profil menüpontban szabályozni tudja, milyen típusú értesítéseket nem szeretne kapni email formájában.
2021-07-10

Társfiókok email értesítései

A társfiókok álltal létrehozott szerződésekről cc-t kapnak, így értesülnek a legfrisebb történésekről.
2021-06-25

XML agent funkciók kiegészítése

Az xml lekérdezésekbe bekerültek a sablon template azonosítók is. Így már egy külső rendszerben is csoportosíthatóak a szerződés típusok.
2021-06-21

Automatikus email emlékeztető

Automatikus email emlékeztetőt küldünk az alá nem írt szerződésekről a meghívott feleknek. A funkciót ki lehet kapcsolani a főfiók profil oldalán.
2021-06-21

[BUG] Tevékenységi naplóban mentés

A főfiók tevékenységi naplójába nem mentődöt a társfiók tevékenysége.
2021-06-20

Sablonszerződés tár

Egyszerűen egy sablon listatárból másolható szerződés sablonok.
2021-06-04

Elrejthető "Szerződés alapját képező" változó adatmezők szekció

A beállítás segítségével el lehet rejteni a sablonokhoz tartozó változó adatmezőket, így vizuálisan sem lesznek zavaróak egy hosszú adatsor esetén. A beállítás a sablonok haladó beállításaiban található.
2021-06-02

API titkos kulcs / felhasználói azonosító megjelenítése

A megjelenítés segítségével gyorsan és egyszerűen meg tudják találni még a nem programozói háttérrel rendelkezők is az API titkos kulcs / felhasználói azonosító kulcspárt.
2021-05-28

Kupon aktiváló link

A funkció lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan aktiválni lehessen egy kupont egy link segítségével. A funkció segíti az integrációs partnerink munkáját is.
2021-05-26

Szerződés elrejtése, megkötött szerződések esetén

A funkció lehetővé teszi, hogy el lehessen rejteni már megkötött élő szerződéseke, hogy tisztábban lehessen tartani a dokumentum tárat.
2021-05-24

Szerződés elutasítása folyamatban lévő szerződéseknél

A funkció lehetővé teszi, hogy a fogadó fél el tudja elutasítani a szerződést, már a befogadás utáni aláírásra váró szakaszban is.
2021-04-03

API - XML agent továbbfejlesztése

Továbbfejlesztettük az XML agent API rendszereink, mától le lehet kérdezni az összes sablon szerződést és azok változó adatait, megkönnyítve a dinamikus integrációt.
2021-04-03

API - XML agent továbbfejlesztése

Továbbfejlesztettük az XML agent API rendszereink, mától le lehet kérdezni szerződéseket egyedi azonosító (ID) alapján is XML formátumban az összes változó adatával együtt.
2021-03-29

Email eseménynapló

A szerződés értesítő email-jeit mostantól nyomon tudják követni! Láthatóvá váltak a visszapattanó leveleket, kézbesítéseket és megnyitásokat valamint klikk események is.
2021-03-26

Automatikus emlékeztető

Rendszerünk automatikusan email emlékeztetőt küld az alá nem írt szerződésekről.
2021-03-20

Biztonsági funkció - adatokkal való visszaélés riasztás

Amennyiben valaki aláír egy szerződést, egy már a rendszerben szereplő egyedi azonosítóval, risztást küldünk az eredeti fiók tulajdonosának.
2021-02-26

Továbbfejlesztett Társfiók kezelő (v2.0)

Továbbfejlesztettük a társfiók kezelő funkciónk, mától egy fiókból kényelmesen egy kattintással át lehet jelentkezni bármelyik Önhöz rendelt társfiókjába.
2021-02-22

Számlatörténet

Implementáltuk a Számlatörténet oldalt a rendszerünkhöz, így már innen is visszakereshetőek és letölthetőek a számláink.
2021-02-21

[BUG] Email változó adat beillesztő kód

Kibővítettük a változó adat beillesztő kód listát az email cím változó adattal.
2021-02-21

[BUG] Email változó adat beillesztő kód

Kibővítettük a változó adat beillesztő kód listát az email cím változó adattal.
2021-02-21

Szerződés lekérdező JSON bővítmény

Kibővítettük a szerződés lekérdező funkciónk, mától a szerződések egyedi mezői is lekérdezhetőek JSON formátumban.
2021-02-21

[BUG] Szerződésvédelmi pajzs

Ritka scenáriókkal egészítettük ki a szerződésvédelmi pajzs funkciónk, így javultak a folyamataink ezekben a speciális esetekben is.
2021-02-18

Komment funkció optimalizálások

Javultak a komment funkción. Már lista nézetben is látható, melyik szerződéseken vannak megjegyzések. A rendszer email-ben is továbbítja a megírt üzenetet.
2021-02-15

Szerződés kereső optimalizálás

Javultak a szűrési funkciók, már rá lehet keresni iktatószámra is.
2021-02-15

UI optimalizálások

Kisebb mobil és desktop megjelenés javítások.
2021-02-15

Két új kiegészítő csomagot publikáltunk

Már megvásárolható külön a társfiók és tömeges szerződés küldő modul.
2021-02-15

Adatvédelmi pajzs folyamat optimalizálás

Közvetlenül az adatvédelmi pajzs oldalról lehet jelenteni a téves adatot.
2021-01-30

API funkcióhívás: szerződés újraküldés

Mostantól elérhető a szerződés meghívó újraküldése is API-ból.
2021-01-30

Keresési funkció kibővítése

Mostantól listázható a fő fiókból, hogy melyik alfiókok milyen szerződéseket hozott létre.
2021-01-30

Társfiók szerződés láthatóság kezelés

A társfiókoknak be lehet állítani, hogy csak az általuk létrehozott szerződéseket lássák.
2021-01-30

[BUGFIX] Belépés értesítő kikapcsolása

Hibásan működött a belépés értesítő kapcsoló a profil oldalban.
2021-01-27

Szerződési folyamatok optimalizálása

Optimalizáltuk az új szerződéskötők folyamatait, egyszerűsödött a UI és új funkciók segítenek a szerződéskötők elakadást orvosolni.
2021-01-24

[BUGFIX] Login javítása

A Google Recaptcha többeknek belépéssel kapcsolatos problémákat okozott.
2021-01-10

Data center váltás

Mostantól a hitelesített szerződések Google Cloud Storage adatközpontban tároljuk
2020-12-11

Profil menü átalakítása

Átalakítottuk a vállalkozások és azok társfiókjainak profil menüjét, hogy jobban látszódjon, melyik fiókot használják éppen.
2020-12-11

Soft whitelabel kiterjesztése a navigációra

A szerződés branding modult használók fiókjába az eszerződés.hu logó helyett a sajátjuk jelenik meg.
2020-12-04

Sablonszerkesztő és API új paraméter: Beállíthatóvá tettük milyen jogi státuszban írható alá a sablon!

A funkció lehetővé teszi, hogy a kiküldött szerződésekben beállíthassuk, hogy milyen jogi státuszban írható alá.
2020-11-29

Sablonszerkesztő új funkció (béta): Beállíthatóvá tettük milyen jogi státuszban írható alá a sablon!

A funkció lehetővé teszi, hogy beállíthassuk a sablonban, hogy milyen jogi státuszban írható alá a sablonokból készült szerződések.
2020-11-18

Regisztrációs oldal rechapca védelem

Javítottunk a regisztrációs oldal védelmén, hogy kiszűrjük a robotokat.
2020-11-14

Sikeres szerződés tájékoztató oldal szövegezési javítása

Javítottunk a sikeres szerződés tájékoztató oldal instrukcióinak szövegezésén.
2020-11-14

Tömeges szerződés szövegezési javítása

Javítottunk a tömeges szerződés küldő instrukcióinak szövegezésén.
2020-11-07

Adatvédelmi pajzs szövegezési javítása

Javítottunk az adatvédelmi pajzs hibaüzeneteinek szövegezésén.
2020-11-07

Aláírás megerősítő oldal redesign

Újraterveztük a link tudatában szerződések aláírás megerősítő oldalát.
2020-11-07

Email cím megerősítő oldal redesign

Újraterveztük az email cím megerősítő oldalát.
2020-10-17

Enterprise ajánló oldal redesign

Újraterveztük az Enterprise ajánló oldalunkat.
2020-10-13

Sablonszerkesztő új funkció: Automatikus bevezető megjelenítésének kikapcsolása

Kikapcsolhatóvá tettük az Automatikus bevezető (Mely létrejött...) megjelenítését, mely eddig kötelezően megjelent, még akkor is ha saját bevezetője is volt a sablonnak.
2020-10-13

Sablonszerkesztő új funkció: Csatolmányok megjelenítésének kikapcsolása

Kikapcsolhatóvá tettük a csatolmányok megjelenítését, mely eddig kötelezően megjelent, még akkor is ha a szerződés tartalmi részében is be lett hivatkozva.
2020-10-09

[BUGFIX] Szerződés Branding funkció javítása

Javítottunk a szerződés branding funkció beállításain és a logó megjelenítőn.
2020-09-29

Szerződés kereső javítása

Javítottunk a szerződés kereső algoritmusán és megjelenésén.
2020-09-25

Sablon kezelő szövegezésének javítása

Javítottunk a sablonkezelő funkciók leírási instrukcióin.
2020-09-18

Szerződés 404 hiba oldalának javítása

Javítottunk a 404-es oldalak megjelenésén és szövegezésén.
2020-09-12

Társfiókok profil működésének javítása

Javítottunk a társfiókok használhatóságán, fölösleges adatokat nem jelenítünk meg a fiókjukban!
2020-09-10

Verzió frissítés

Az alaprendszer teljes verzió frissítésen esett át!
2020-08-09

Beléptető link küldése emailben

A funkció segítségével felhasználóink egy e-mail-ben kapott link segítségével tudnak bejelentkezni a fiókjukba. A link biztonsági okokból csak egyszer használható és 5 percig él!
2020-06-18

Külső átirányítási link az API szerződésekben

Mostantól az API segítségével készülő szerződésekben opcionális paraméterként megadható egy külső URL, melyre a szerződés aláírása után navigálható az aláíró.
2020-06-10

Rendszer hitelesítési aláírásának frissítése

Megújítottuk a rendszer hitelesítésre használt minősített aláírását.
2020-05-28

Szerződés törlés - API

Mostantól az API segítségével is kiadható a folyamatban lévő szerződések törlés parancsa.
2020-05-20

[BUGFIX] Tömeges szerződésküldés társfiókon keresztül

Hibajavátások a társfiókokon keresztüli tömeges szerződésküldésben
2020-04-02

Új PDF szerződés UI javítások

Egyértelműbben és szebben jelzi a felületünk a PDF típusú szerződések feltöltését, megjelenítését.
2020-04-01

Email értesítők továbbfejlesztése

Az email értesítőkbe bekerült egy direkt válasz gomb a partnerünknek.
2020-04-01

XML agent API továbbfejlesztése

Mától az XML agent API-ból is be lehet állítani határozott idejű szerződéseknek egy lejárati dátumot.
2020-03-30

Grafikus társfiók jogosultság

Mától Grafikus jogosultság is elérhető a társfiókokban. Ideiglenesen sem kell megosztanunk a designereinkkel a fiókjuk belépési adatait, fiókjukból is be tudjállítani a szerződések kinézetét.
2020-03-29

[BUGFIX] Outlook email-ek

Javítottuk az Outlookban megnyitott email-ek megjelenését.
2020-03-25

API XML agent továbbfejlesztés

Az API XML agent, mostantól RAW formátumban is képes fogadni az XML-eket.
2020-03-20

Developer társfiók jogosultság

Mától Developer jogosultság is elérhető a társfiókokban. Ideiglenesen sem kell megosztanunk a fejlesztőkkel a fiókjuk belépési adatait, vagy másolgatni az API kulcsokat XML struktúrát...
2020-03-08

Szerződés befogadó rendszer továbbfejlesztése

A szerződés befogadó rendszerünk továbbfejlesztettük, mostantól könnyebben és egyértelműbben tudja a fogadó fél visszaigazolni a szerződéseket.
2020-03-08

[BUGFIX] Szerződés aláíró link

Mostantól nem fordul elő az a kényelmetlenség, hogy a még nem regisztrált partnere két szerződést kap, majd időközben regisztrál, így a második szerződés aláírásakor nehézségekbe ütközik.
2020-02-23

[BUGFIX] Kisebb hibajavítások

Kisebb hibajavítások az aláírási panelen.
2020-02-17

Excel és csv adatexport

A funkció lehetővé teszi a teljes szerződés lista letöltését ügyféladatokkal excel és csv formátumokban.
2020-02-16

API: JSON adatbővítés

A JSON kibővült részletes ügyféladatokkal, mely elősegíti a CMS rendszerekbe való ügyféladat átemeléseket.
2020-02-04

[BUGFIX] Függőben lévő időbélyegek oldal

Létrehoztuk a függőben lévő időbélyegek lista oldalt, hogy Önök könnyebben követhessék az időbélyegek útját.
2020-02-04

[BUGFIX] Szerződés megjegyzés rovat

A szerződésekben hagyott üzenetekben mostantól sortöréseket is lehet használni.
2020-02-04

Szerződés Branding PDF

A pdf rendering-be mostantól belekerül a saját céges logó.
2020-02-03

Fizetési csomagok funkcionális automatizációja

Az csomagok vásárlásakor azonnal aktiválódó extra funkciók.
2020-01-20

Biztonsági javítások - Login

Lassú internet kapcsolatnál néhány mobilos felhasználónk hibát tapasztalhatott, letiltotta a rendszer, ezért bevezettünk egy indikátort.
2020-01-18

UI: Mobil menü fejlesztése

Javítottunk a mobilos menürendszerünkön, hogy Ön még gyorsabban tudjon új szerződést készíteni.
2020-01-14

UI: Szerződéstár frissítés

UI megjelenítés frissítése.
2019-12-30

Új funkció: Szerződés Branding

A "Szerződés Branding" funkciónk segítségével egyedi céges arculattal láthatják el szerződéseik és automata kísérő leveleik.
2019-12-20

BUGFIX: Szerződés megjelenítő és rendering

UI copy és csatolmány megjelenítő javítása.
2019-12-17

UX: felhasznákói felületek javítása

Apróbb UI elemeket és elnevezéseket javítottunk, hogy kényelmesebben lehessen szerkeszteni a szerződéseket.
2019-12-17

Biztonsági frissítések

Apróbb biztonsági frissítéseket végeztünk rendszeinken.
2019-11-23

Hogyan működik edukációs oldalak

Kialakítottunk egy oktatási oldalszerkezetet, mely célja, hogy segítsük a rendszer gyors és egyszerű elsajátítását.
2019-11-21

[BUGFIX] Személyes adatok behelyettesítése

Személyes adatok nem kerültek be a szerződések folyószövegébe, előrre kitöltött ügyféladatoknál, csak regisztráció után.
2019-11-19

Arculati frissítés

Frissített arculatunkra szabott "Árak", "Időbélyeg csomagok" és "Release Notes" oldalak.
2019-11-12

Céges és magányszemély profiltípus váltás a Profil oldalon

Mostantól nem csak az a profiladatok, hanem annak típusa is módosíthatók a profilban.
2019-11-08

Képi csatolmányok olvashatóságának javítása

A képi csatolmányokat mostantól a szerződés aljához is csatoljuk nagy méretben.
2019-11-03

Céges és magánszemélyes profil adatok módosítása

Mostantól a felhasználóknak lehetőségük van módosítani hibás vagy megváltozott profil adataikat a Profil oldalon.
2019-10-14

UI copy javítások

Hibaüzenetek és felhasználói kezelőfelületek szövegezésének érthetőségi javításai.
2019-10-13

Új főoldal design

Már régóta tervezett design ráncfelvarrások és új főoldal.
2019-10-10

[BUGFIX] Tömeges szerződés készítő

A tömeges szerződéskezelő a hibás Excel táblázatokat is beolvasta és csak futtatáskor álltak meg, nem jelezve a hibát.
2019-09-20

Új szerződés készítő UI

A kutatásaink alapján létrehoztunk egy új és könnyebben kezelhető Új szerződés készítő felületet. A ritkán használt funkciókat a Haladó beállítások közé csoportosítva. Az eredmény egy könnyen és kevesebb kattintással kezelhető modul lett.
2019-09-19

Tömeges szerződés készítő kiegészítő funkciók

A tömeges szerződésekben monstantól meg lehet adni az ügyféladatokat is. Illetve néhány adatfeldolgozási hiba is javítva lett.
2019-08-20

Kikapcsolható biztonsági üzenetek

Az idegen helyekről vagy eszközökről való bejelentkezésekről biztonsági üzeneteket küldünk. Ezeket lehet saját felelősségre kikapcsolni a Profil oldalon.
2019-07-30

BIZTONSÁGI FRISSÍTÉS: Belépési felületek és rendszerek biztonsági frissítése.

Erősebb védelmi megoldásokkal láttuk el belépési felületeinket, melyek így ellenállóbbak lettek például a "login throttling" támadásokkal szemben.
2019-07-29

Profil oldal JS facelift

Könnyebben kezelhető profil oldal.
2019-07-28

Link tudatában szerződések: user journey javítása

A felhasználói élmények javítása link tudatában szerződések aláírási folyamatainak végén.
2019-07-15

Profil oldal design váltás

Újragondoltuk a profil oldal megjelenését és javítottunk az ergonómiáján, így átláthatóbbá és kényelmesebbé vált a használata.
2019-06-03

[BUGFIX] Regisztrációs form

Néhány böngészőn keresztül nehézségekbe ütköztek a felhasználók a regisztráció során.
2019-06-02

[BUGFIX] Tömeges szerződésküldő

Egy feltölthető változó adatmező okozta hiba javítása.
2019-06-01

API fejlesztések

Az új API fejlesztések tartalmazzák a cloud alapú adattár lekérdező JSON elérést, valamint már kívülről feltöltött pdf szerződések is kiküldhetők rajta keresztül.
2019-05-23

[BUGFIX] Aláírás jpg formátumban

Az aláíráskép feltöltő csak png formátumokat kezelt le vízjelezés során, a .jpg kiterjesztésű file-ok hibára futottak.
2019-05-21

Elektronikus kézi aláírások védelme

A dokumentumokon elhelyezett aláírások vízjelezése egy megjelenített hashing láncolattal, mely tartalmazza a dokumetumok ujjlenyomatát az aláírás állapotában, az aláíró azonosítóját és aláírt dokumentum ID-ját és idejét, és zárt láncként ezek együttes ujjlenyomatát.
2019-05-19

Azonosítási szintek bevezetése

A szerződésekbe bekerültek a felhasználói azonosítási szintek, illetve az is beállítható, milyen azonosítási szintű partnerek írhatják alá az adott szerződést.
2019-05-12

Telefonszám megerősítő funkció

A telefonszám megerősítő egy új azonosítási eljárás, mely segít még biztonságosabban azonosítani az aláíró feleket. Hamarosan beállíthatóak lesznek, milyen azonosítási szint kell az adott szerződés aláírásához.
2019-05-11

Új Kapcsolat oldal design

Sitebuild és design feladatok a kapcsolat oldalon
2019-05-10

Új ASZF oldal design

Sitebuild és design feladatok az ÁSZF oldalon.
2019-04-29

Szépített aloldalak

Megújult az Adatkezelési tájékozató, Rólunk menüpontok.
2019-04-28

Új desktop menürendszer és mobil menürendszer

Könnyebben használható asztali verziójú menürendszer. Könnyebben használható mobilos menürendszer.
2019-04-25

eSzemélyi integráció

Lehetőségük van a felhasználóinknak elektronikus személyi igazolványukkal egy nagyon magas szintű azonosításra, mely minden kétséget kizáróan igazolja személyazonosságukat.
2019-04-15

Partner adatainak rögzítése funkció és alaprendszerek frissítése

Kérésre bevezettünk egy új lehetőséget, melyben a partner adatait is Ön viheti fel rendszerünkbe, így nekik már csak annyi a dolguk, hogy aláírják a szerződéseket. GDPR rendelkezések miatt a folyamatba védelmi és adminisztrációs pontokat is beiktattunk. Az oldal alaprendszereit frissítettük, ezzel együtt egy verzióváltás is történt. 3.3-ról 3.4-re váltottunk.
2019-04-08

Kép csatolmányok - Változó adat lehetőségének hozzárendelése a szerződésekhez

Segítségével Önök képi csatolmányokat is hozzá tudnak rendelni a szerződéseikhez.
2019-04-07

Aláíró szerver gyorsítása

Közel a kétszeresére növeltük a szerződések aláírásának gyorsaságát. Fontos lépés volt, mivel ez egy bonyolult kriptográfiai folyamat, a dokumentumok nagyságától függően több másodpercig is letarhat a pdf legenerálása, aláíró és időbélyeg tanusítványok ráhelyezése és emailekben való csatolása.
2019-04-06

Főoldal megújítása és a QR kódok bevezetése Publikus szerződési folyamatoknál

Lecserélésre került néhány vizuális elem a főoldalon. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy Ön ott folytassa szerződési folyamatait egy másik kamerával rendelkező mobil eszközön, ahol abba hagyta.
2019-04-05

Új felhasználókkal való szerződési folyamatok javítása

Legújabb fejlesztésünk lehetővé teszi, hogy a lehető legegyszerűbben, belépés nülkül tudjon még rendszerünkbe nem regisztrált partnereivel szerződést kötni.
2019-04-03

Társfiók tevékenységei adatai

A társfiókok tevékenységi láthatóak és ellenőrizhetőek a szülő fiók tevékenységi napójában is.
2019-04-02

Publikus linken elérhető szerződések

A funkció lehetővé teszi, hogy publikus linken, belépés nélkül is alá lehessen írni a szerződéseket.
2019-04-01

Javított aláírás lokalizáció

Pontosabb helyrajzi és település adatok a szerződések aláírásai alatt.
2019-03-29

Belépéssel kapcsolatos élmények javítása

User experience feature - belépési élmények javítása
2019-03-22

Adminisztrátori fiókkezelő

Az adminisztrátori fiókkezelő funkciónkkal külön hozzáférést tud adni jogászainak, könyvelőinek és adminisztrátorainak. A korlátozott jogosultságokkal pedig biztonságban tudhatja fiókját.
2019-03-20

Felhasználói támogató felület

Segítségével célirányosan és gyorsan tudnak felhasználóink informálódni, segítséget kapni a rendszerrel kapcsolatban. Napi szintű kapcsolattartás és informálás ezen a felületen keresztül valósul meg.
2019-03-19

Javított dokumentum szerkesztési élmény

Kisebb ergonómiai élmény változtatások, melyekkel könnyeb és átláthatóbb a szerződések szerkesztése.
2019-03-01

Új eszközről való bejelentkezés értesítő

A biztonságos felhasználás érdekében egy értesítőt küldönk, ha új eszközön jelentezik be a felhasználó a fiókjába.
2019-02-26

XML Agent API

XML Agent API szolgáltatásunkkal Ön automatizálhatja a szerződések előállítását saját CMS vagy ERP rendszeréből.
2019-02-15

Újabb biztonsági és naplózó rendszerek bevezetése. E-mail értesítő a szerződést létrehozó félnek.

Új biztonsági intézkedéseket vezettünk be, mely a szervereink és az adatbázisaink védelmét szolgálják. A szerződést létrehozó fél is értesítést kap a létrehozott szerződésekről, így megbizonyosodva arról, hogy a meghívó kézbesítve lett partnerének.
2019-02-11

Mobil megjelenítés javítások. BUG: E-mail cím módosítás profil oldalon.

Apróbb RWD mobil javítások a szerződés kezelőben. Az e-mail cím változtatás funkciónk nem működött megfelelően a Profil oldalon, ennek következtében nem lehetett módosítani ezen adattáblát.
2018-11-26

Szerződés lista nézet megújítása

Átláthatóbb lett a szerződés lista nézet. Mobilon bevezetésre került a kártyanézet.
2018-11-11

E-mail megerősítés összekötése a meghívó e-maillel. / Az e-mailek nem tartalmaztak DKIM azonosítót.

Partnereinek többé nem kell regisztráció után megerősítenie e-mail címüket, mivel ezt összekötöttük a meghívó e-maillel való regisztrációval. DomainKeys Identified Mail (DKIM) egy olyan megoldás mely segítségével a domain nevet egy e-mail címhez lehet rendelni s ez által biztosítható, hogy a személy vagy szervezet felelős az üzenetért.
2018-10-06

[BUGFIX] E-mailek SPAM-be kerülnek

Az e-mailjeink bizonyos levezező rendszerekben a spam mappába kerültek. Megkezdtük a bug javítását.
2018-10-05

Új kényelmesebb mobil és iPad menu

Gyorsabb átláthatóság és navigálás jegyében új, teljes képernyős mobil és iPad menürendszert készítettünk.
2018-09-22

Kimenő email-ek javítása

E-mail megjelenítés javítása mobilon. Néhány másodlagos értesítési típusú e-mail beragadt a rendszerbe, nem került kiküldésre.
2018-09-11

Tevékenységi napló

Létrehoztunk egy aloldalt, ahol Ön vissza tudja nézni, mikor és mit csinált, így szeretnénk még biztonságosabb használatot biztosítani.
2018-09-10

Helyettesítő kódos adatbeillesztés

A sablonszerződésekben mától lehetőségük van arra, hogy változó adatokat illesszenek be a folyószövegbe. Ilyen változó szöveg minden személyes, céges vagy inputmezőkkel beillesztett alapadatok.
2018-09-09

QR code javítás

Szerződés aláírásakor megjelenő QR code a mobilon beolvasva jelszó nélkül beenged. Az idő limitáció 5 perc.
2018-09-07

Tömeges szerződés kiküldő rendszer

Új funkció érhető el a menüből. Mától egyszerűen és gyorsan kiküldhető akár több ezer szerződés is egyszerre rendszerünkből. Excel táblázatból feltölthető adatok révén pár perc alatt előállítható az összes szerződés egyedi adatokkal.
2018-08-31

Egyedi pdf-ek kiküldése aláírásra

Egy új lehetőséggel bővült az "Új szerződés létrehozása" funkciónk. Mától saját pdf-ek is feltölthetők és aláírhatóak.
2018-08-30

Díjbekérő küldő javítása

Rossz formátumban kimenő díjbekérő email-ek hotfixe.
2018-08-03

Offline szerződéstár linkelési hibák

Linkelési hibák miatt bizonyos Word formátumú offline szerződések 404-es oldalra vittek.
2018-07-23

Eszerzodes.hu alaprendszer 3.2 beta release

Alaprendszer és package-ek verzió váltások.
0000-00-00

Archivált szerződések visszaállító gomb javítás

A társfiókokban nem jelent meg a visszaállító gomb.