Barion Pixel
Eszerzodes Entreprise
Digitalizálja jogi osztályát, az Önök egyedi vállalati igényeire szabottan!

Az Eszerzodes Enterpise egyedileg az Önök vállalati folyamataihoz és technologiai megoldásaihoz igazított változata felhő alapú rendszerünknek.

Az Önök saját szerverein egyedi domain elérésen fut, teljesen szeparáltan az eszerzodes.hu adatbázisától/adattárától. Az Enterprise verzióban az adatokhoz csak az Önök engedélyével saját belső védett intranetükön keresztül férhet hozzá bárki, minket is beleértve.

A szerződések hitelesítése is az Önök minősített elektronikus aláíró tanúsítványával lesznek aláírva. Lehetőséget adunk a meglévő vállalatirányítási rendszereikkel való összekapcsolásra is.

Kapcsolatfelvétel

Biztonság és kontroll

Biztonság és kontroll

Az üzemeltetés az Önök intranetén keresztül történik, így adataikat a már kialakított biztonsági rendszerükön belül tudhatják.

Részletek
Whitelabel egyedi megjelenés

Whitelabel egyedi megjelenés

Egyedileg az Önök Brand-jére szabott webes megjelenés, mely a kiállított pdf szerződéseket és kimenő levélsablonokat is magába foglalja.

Részletek
Saját aláíró tanúsítvány

Saját aláíró tanúsítvány

A minősített elektronikus aláíró tanúsítványuk kerül az aláírt dokumentumokra, nem pedig egy harmadik résztvevő hitelesíti a szerződéseket.

Részletek
Egyedi belső rendszerekhez integrálható

Egyedi belső rendszerekhez integrálható

A meglévő vállalatirányítási rendszerekre szabható. Például API kommunikáció a szerződések státuszainak lekérdezésére, kényelmes SSO belépés...

Részletek
Az Eszerzodes Enterprise, hogyan szolgálja az Ön nagyválalata növekedését?
  • Ez a rendszer kifejezetten azon nagyvállalatoknak készült, akik bizalmas adataik kezelését nem engedélyezik külső rendszereknek.
  • Tömeges elektronikus szerződésküldő rendszerünkel drámaian csökkentheti a szerződések előállítási költségeit.
  • A sablonszerződések kezelésével perceken belül kiállíthatóak és kiküldhetőek a szerződések.
  • Excel táblázatos adatfeltöltéssel vagy saját CRM rendszerrel való integrálással kevesebb az emberi hibázás lehetősége.
  • Különböző jogosultsági szintekkel olyan jóváhagyói folyamatok alakíthatóak ki, melyek bármilyen ISO szabványhoz igazíthatóak.
  • Szerződések lejáratát figyelő megoldásaink időben értesíthetik ügyfeleiket és még pontosabb munkavégzést tesznek lehetővé.
  • Automatizált achiválási rendszerrel, nincsenek elkallódott szerződések, felesleges raktározási költségek.
  • Admin felületről kezelhető korlátlan mennyiségű felhasználószám, szerződés sablon, szerződések...

Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tel: +36 20 886 13 09
E-mail: info@eszerzodes.hu

Kapcsolat felvétel